Kontakt

Vi som nu driver Härkilas Kennel är Ingela och Kjell Lennartsson samt Emil Lennartsson

Vi tog över efter Kjells far och mor Lennart och Solvy år  2006. Vi  jobbar i samma anda med hunduppfödningen som tidigare. Vår son emil har nu fått ta ett större ansvar för kenneln och hans intresse för jakt och hundar är mycket stort. 

Kjell njuter av all jakt med bra hundar och det blir många dagar i skogen varje år. Ingela jagar också och sköter mycket av det administrativa samt konditonsträningen av hundarna. Hon jobbar annars som förskollärare. Emils favoritjakt är nog jakten med Jämthund men han lägger också mycket tid på rådjursjakt med våra drevrar.

Du når Kjell på telefon 0301-46040 eller 0301-42184 och mobil  070-5414750 eller email: kjell@harkila.se .

Emil når du på 070-4608124 eller emil@harkila.se

Ingela har 070-2224161

Hör av dig till Kjell eller Emil om du kanske är intresserad av att köpa  hund.

Du kanske har något som du vill fråga om eller kanske något som vi kan hjälpa dig med. Här välkomnar vi alla synpunkter.

Här hade Ingela och jag en bra utställningsdag där vi vann BIR och BIM.

 

Kjell med Dch Härkilas Äjka vid en fin älgtjur skjuten i  Västerbotten under septemberjakten.

 

Lennart & Solvy

Lennart och Solvy

Lennart och Solvy Davidsson startade Härkilas kennel. De har drivit kenneln ihop i 45 år. Lennart gick bort 2011. Lennarts favoritjakter var löshundsjakt med Jämthund och rådjursjakt med drever och på äldre dar så var det harjakten med sina Schwyzerstövare som fick mer tid. Solvy tog stor del i skötsel och omsorgen av hundarna.